Julius Meinl Espresso Arabica kava u zrnu, 500 g

Julius Meinl Espresso Arabica Kava U Zrnu, 500 G

15,49 €/kom

Cijena za j.m.: 30,98 €/kg
Julius Meinl Premium Collection Espresso Arabica kava u zrnu s UTZ certifikatom, 500 g. Pažljivo odabrana zrna kave 100% arabike s vodećih plantaža kave u Brazilu i Srednjoj Americi.

Opis proizvoda

ProizvođačJulius Meinl Italia S.p.A., Via Verona, 70 36077 Altavilla Vicentina (VI), Italy
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija. Zelena kava ne potječe iz Italije.
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu, dalje od izvora topline.
BrandJulius Meinl

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.