Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Dalmatinski sirevi kajmak 250 g

Dalmatinski Sirevi Kajmak 250 G

31,99 kn/kom

4.25 €/kom
Cijena za j.m.: 127,96 kn/kg(16.98 €/kg)
Kajmak je mekane, kremaste konzistencije i blago kiselog ukusa. Dobiva se fermentacijom mliječne masti izdvojene tijekom kuhanja sirovog mlijeka.

Opis proizvoda

ProizvođačDalmatinski sirevi d.o.o., Komulovića put 4, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temepraturi od +4 °C do +8 °C .
BrandDalmatinski sirevi

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.987/460
Masti (g)47,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)32,5
Ugljikohidrati (g)3,6
od kojih šećeri (g)2,6
Bjelančevine (g)4,1
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn