Kandit Laringo karamele 100 g

Kandit Laringo Karamele 100 G

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,90 €/kg
Tradicionalna receptura sačuvala se do danas i uspješno se primjenjuje u poznatoj mekanoj, jedinstvenoj karameli Laringo. Tajna Laringa krije se u specifičnom okusu arome biljaka sladić i anis, dok svježinu u svakom trenutku pruža aroma mentola.

Opis proizvoda

ProizvođačKandit d.o.o., Vukovarska cesta 239, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom.
BrandLaringo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.775/420
Masti (g)7,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,1
Ugljikohidrati (g)87
od kojih šećeri (g)70
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0,07

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.