Nescafe Dolce Gusto Cortado Kapsule za kavu 100,8 g

Nescafe Dolce Gusto Cortado Kapsule Za Kavu 100,8 G

6,49 €/kom

Cijena za j.m.: 64,90 €/kg

Intenzivni espresso s mlijekom, inspiriran španjolskom kulturom ispijanja kave. Sve u jednoj kapsuli. Aroma pržene kave sa dodatkom punomasnog mlijeka. Ovaj napitak je okrunjen pjenom boje oraha. Mješavina intenzivne Robusta i voćne Arabica kave Svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli koja je namijenjena NESCAFÉ Dolce Gusto aparatima za kavu na kapsule, za šalicu bogatu aromom baš svaki put.
16 kapsula za 16 šalica NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado kave


Opis proizvoda

BrandNescafe
Neto količina100 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.473/353
Masti (g)16,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)10,4
Ugljikohidrati (g)25,1
od kojih šećeri (g)24,8
Bjelančevine (g)19
Sol (g)0,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.