Nescafe Dolce Gusto Cafe au lait kapsule za kavu 160 g

Nescafe Dolce Gusto Cafe Au Lait Kapsule Za Kavu 160 G

6,49 €/kom

Cijena za j.m.: 40,56 €/kg
Kombinacija intenzivne kave i finog mlijeka, u jednoj kapsuli (180 ml napitka). Intenzitet čiste Robusta kave, pomiješan sa mlijekom stvara pravu harmoniju okusa, sa notama karamele i prženih žitarica. Svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli, koja je namijenjena NESCAFÉ Dolce Gusto aparatima za kavu s kapsulom, za šalicu bogatu aromom baš svaki put. 16 kapsula za 16 šalica NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait kave. Zrna visoke kvalitete. Ručno izabrana najbolja zrna kave.

Opis proizvoda

Upute za upotrebu/pripremuKoličina šalice jednog napitka: 180 ml
BrandNescafe, Dolce Gusto
Neto količina160 g
Dodatne informacijeKombinacija intenzivne kave i finog mlijeka, u jednoj kapsuli (180 ml napitka). Intenzitet čiste Robusta kave, pomiješan sa mlijekom stvara pravu harmoniju okusa, sa notama karamele i prženih žitarica. Svježina kave očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli, koja je namijenjena NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparatima za kavu s kapsulom, za šalicu bogatu aromom baš svaki put. 16 kapsula za 16 šalica NESCAFÉ® Dolce Gusto® Café au Lait kave. ZRNA VISOKE KVALITETE. Ručno izabrana najbolja zrna kave. Miješanjem i prženjem razvijena od strane stručnjaka koji su stvorili pravo "smeđe zlato". PATENTIRANA KAPSULA. Tlak prilagođen prema napitku za dobivanje optimalne arome. UMJETNOST U ŠALICI. Uživajte u raskošnoj pjenastoj kremi naših napitaka. APARAT INOVATIVNOG DIZAJNA. Profesionalno izmjeren tlak za izvrstan okus (15 bara). Automatski ili ručni aparat za precizno doziranje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.670/400
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)12,5
Ugljikohidrati (g)29,4
od kojih šećeri (g)29,1
Bjelančevine (g)21,2
Sol (g)1,03

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.