Karolina Bobi flips 40 g

Karolina Bobi Flips 40 G

0,49 €/kom

Cijena za j.m.: 12,25 €/kg

BOBI flips proizvodi se od svježe pečenog kikirikija i biljne masnoće, najkvalitetnijeg kukuruznog griza, bez ikakvih aditiva.


Opis proizvoda

ProizvođačBOBI SNACKS d.o.o., Gornjodravska obala 90c, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandKarolina

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.978/471
Masti (g)20,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,5
Ugljikohidrati (g)58
Bjelančevine (g)13,5
Sol (g)2
Kalcij (mg)2
Kalcij PU (%)0,25

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.