Vindija 'z bregov ledena kava 1 L

Vindija 'z Bregov Ledena Kava 1 L

2,55 €/kom

Cijena za j.m.: 2,55 €/l
z bregov ledena kava prava je porcija neodoljivoga mliječnog osvježenja. Kvalitetno mlijeko domaće proizvodnje i lagana aroma glavne su prednosti te vrhunske poslastice kada se želite počastiti nečim originalnim. Ukusno mliječno osvježenje obogaćeno je dodatkom ekstrakta Mocca kave te predstavlja lagani napitak koji vraća energiju i razveseljuje okusom pravoga ledenog iznenađenja.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe dobro promiješati. Ohlađena osvježuje najbolje. Kofein 4,0 mg

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)302/72
Masti (g)2
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,3
Ugljikohidrati (g)9,5
od kojih šećeri (g)9,5
Bjelančevine (g)3,3
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.