Tommy - Dućan na dlanu!

Franck Crema kava mljevena 250 g

Franck Crema Kava Mljevena 250 G

3,55 €/kom

Cijena za j.m.: 14,20 €/kg
Mješavina mljevene kave. Vakumirana fino mljevena kava.
Idealna je za sve koji vole posebno bogatu, postojanu pjenu te kremaste note čokolade i kakaovca, prirodno prisutne u probranim zrnima ove kave.

Opis proizvoda

ProizvođačFranck d.d., Vodovodna 20, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZbog posebnog načina mljevenja, može se pripremati na brži način ili na klasičan način, u džezvi. Za brzi način pripreme 2 pune čajne žličice kave prelijte sa 150 ml vruće vode, promiješajte i pustite 1 minutu da se slegne talog. Kod klasičnog načina pripreme, u 100 ml uzavrele vode dodajte 2 čajne žličice kave i dobro promiješajte te ponovno lagano grijte do podizanja pjene i na kraju pričekajte 3 do 5 minuta da se slegne talog.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.