Vindija 'z bregov kefir 0,9 % m.m. 200 g

Vindija 'z Bregov Kefir 0,9 % M.m. 200 G

0,69 €/kom

Cijena za j.m.: 3,45 €/kg

Vindijin kefir light proizveden je od mlijeka s 0,9% m. m.
U njemu mogu uživati svi, pa čak i oni koji posebno paze na unos kalorija u organizam! Konzistencija kefira gusto je tekuća: pjenasta struktura ističe se punoćom okusa i bogatstvom arome mliječno-kiselog proizvoda. Riječ kefir u prijevodu s turskoga znači «osjećati se dobro». Zašto se i vi ne biste osjećali bolje?!


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaUpotrijebiti do datuma otisnutog na poklopcu uz obvezno čuvanje na hladnom od +4°C do +8°C.
BrandVindija 'z bregov
Neto količina200 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)176/41
Masti (g)0,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,6
Ugljikohidrati (g)4,8
od kojih šećeri (g)4,8
Bjelančevine (g)3,6
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.