Tommy - Dućan na dlanu!

Koestlin piknik petit keks 1 pak 4x230 g

Koestlin Piknik Petit Keks 1 Pak 4x230 G

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 4,12 €/kg

Keks umjereno sladak, bogat vlaknima koji odlično služi kao obrok ili međuobrok uz mlijeko i čaj. Veliku ulogu ima i u izradi raznih slastica i kolača.


Opis proizvoda

ProizvođačKOESTLIN d.d., Tvornica keksa i vafla, Slavonska cesta 2a, 43000 Bjelovar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandKoestlin

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.832/434
Masti (g)9,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,6
Ugljikohidrati (g)78
od kojih šećeri (g)20
Bjelančevine (g)8,5
Sol (g)0,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.