Tommy - Dućan na dlanu!

Sweet Family keks s bademom i sezamom 200 g

Sweet Family Keks S Bademom I Sezamom 200 G

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 13,25 €/kg
Keks od cjelovitog zrna pšenice s fruktozom, bademom i sezamom. Visoko obogaćeno vlaknima. Bez trans masnih kiselina. Zaslađen fruktozom. Ručno rađen. Bez aditiva.

Opis proizvoda

ProizvođačSweet family d.o.o., Ulofa Palmea 1-L6 Beograd, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.
BrandSweet Family

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.129/509
Masti (g)22,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,5
Ugljikohidrati (g)66,39
od kojih šećeri (g)16,5
Bjelančevine (g)9
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.