Belvita Keksi žitarice i lješnjak 225 g

Belvita Keksi Žitarice I Lješnjak 225 G

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 11,07 €/kg

Keks s cjelovitim žitaricama cijelog zrna s lješnjacima, medom i komadićima čokolade s dodanim željezom, kalcijem i magnezijem.
BelVita keksi imaju visku razinu sporo probavljivog škroba, koji je sporo razgradivi ugljikohidrat. Konzumacija proizvoda s visokom razinom sporo probavljivog škroba, manje podiže koncentraciju glukoze u krvi nakon obroka, u usporedbi s proizvodima s niskom razinom sporo probavljivog škroba. U belViti se ugljikohidrati postupno razgrađuju cijelo jutro.


Opis proizvoda

ProizvođačMondelez CR, Biscuit Production s.r.o., K.Celnici 27,747 73 Opava-Vavrovice, Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
BrandBelvita

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.874/446
Masti (g)15
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,8
Ugljikohidrati (g)67
od kojih šećeri (g)26
Bjelančevine (g)7,5
Sol (g)0,89

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.