Tommy - Dućan na dlanu!

Gran Cereale keksi s čokoladom 230 g

Gran Cereale Keksi S Čokoladom 230 G

2,85 €/kom

Cijena za j.m.: 12,39 €/kg

Gran Cereale keksi odlikuju se snagom prirode koja se odražava u jedinstvenom i gotovo neprerađenom okusu. S energijom koja crpi snagu iz prirode idealni su za svladavanje svakodnevnih izazova. Keksi sadržavaju integralno pšenično brašno, komadiće čokolade i kakao. Odabrano integralno pšenično brašno i zrna najboljeg kakaa osiguravaju izvrstan okus, ne sadržavaju bojila, konzervanse te genetički modificirane sastojke. Vrlo su praktični i za pripremu brzih i ukusnih slastica.


Opis proizvoda

ProizvođačBarilla G.e.R. Fratelli S.p.A., Via Mantova 166, Parma, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
BrandBarilla

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.920/458
Masti (g)18,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,5
Ugljikohidrati (g)59,4
od kojih šećeri (g)29,5
Bjelančevine (g)9
Sol (g)0,35

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.