Gran Cereale keksi digestive 250 g
%

Gran Cereale Keksi Digestive 250 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 5,56 €/kg

Akcija traje do 19.06.2024.

NC 30 dana: 1,99 €/kom

Gran Cereale keksi odlikuju se snagom prirode koja se odražava u jedinstvenom i gotovo neprerađenom okusu. S energijom koja crpi snagu iz prirode idealni su za svladavanje svakodnevnih izazova. Obilje žitarica svakom keksu osigurava puno vlakana, a slad ječma daje im nezamjenjiv okus. Prikladni su za užinu ili grickanje u svakom trenutku dana, ali i kao osnova za omiljene slatkiše. Ne sadržavaju umjetna bojila, konzervans i genetički modificirane sastojke. Bez palminog ulja. Izvor vlakana.


Opis proizvoda

ProizvođačBarilla G.e.R. Fratelli S.p.A., Via Mantova 166, Parma, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati u dobro zatvorenoj originalnoj ambalaži, na hladnom i suhom mjestu.
BrandGran Cereale

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.916/456
Masti (g)16,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,2
Ugljikohidrati (g)68,5
od kojih šećeri (g)22
Bjelančevine (g)5,7
Sol (g)1,625

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.