KH-7 odstranjivač mrlja, 750 ml

KH-7 Odstranjivač Mrlja, 750 Ml

6,39 €/kom

Cijena za j.m.: 8,52 €/l
Sredstvo za uklanjanje mrlja na odjeći.

Opis proizvoda

ProizvođačPol. Ind. Can. Castello, P de la Ribera, 111 08420 Canovelles, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Španjolska
Upute za upotrebu/pripremuPrimjeniti na mrlji i ostaviti da djeluje 5 min. Oprati na ruke ili u perilici rublja. Učinak se povećava dodajući sredstvo uperilicu rublja zajedno s deterdžentom. Ne primjenjuje se na odjeći od vune, kože, krzna, lana ili svile.
BrandKH7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.