KH-7 sredstvo za uklanjanje kamenca 750 ml

KH-7 Sredstvo Za Uklanjanje Kamenca 750 Ml

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 7,32 €/l

Sredstvo za uklanjanje kamenca KH-7 sadrži profesionalnu formulu koja vas neće iznevjeriti, jednostavno uklanja tragove vode i ostavlja površine čistima i sjajnima dugo vremena.


Opis proizvoda

ProizvođačKH Lloreda, S.A., Passeig de la Ribera, 111, 08420 Canovelles, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Upute za upotrebu/pripremuKoristite za: umivaonike, slavine, WC i bidee, plastične zaslone, tuš kabine i kade, pločice. Upozorenje: u slučaju nedoumice isprobati proizvod na neupadljivom mjestu. Ne nanositi na: porozne površine (mramor, prirodni kamen), aluminij, srebro, zlato, mesing, emajlirane, obojane ili lakirane površine, oštećene ili vruće površine, električne uređaje, ni na mat pjeskareno staklo.
BrandSredstvo za uklanjanje kamenca

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.