Tommy - Dućan na dlanu!

PrimaVita kikiriki namaz glatki 340 g

PrimaVita Kikiriki Namaz Glatki 340 G

3,79 €/kom

Cijena za j.m.: 11,15 €/kg
Namaz od kikirikija.

Opis proizvoda

ProizvođačAdvent d.o.o., Jelenčići 61D, 52000 Pazin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuUpotrebljavamo ga kao namaz za kruh, sastojak za slastice i voćne salate, izmiksan s jogurtom za lagani osvježavajući namaz, a izmiksan s mlijekom za osvježavajući napitak.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.380/569
Masti (g)44,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,8
Ugljikohidrati (g)20
od kojih šećeri (g)7
Bjelančevine (g)24,8
Sol (g)0,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.