Tommy - Dućan na dlanu!

Madig Kiseli kupus 500 g

Madig Kiseli Kupus 500 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,98 €/kg

Kupus je dvogodišnja zeljasta biljka iz porodice kupusnjača . Kupus sadrži mnogo minerala i vitamina posebice vitamina C te je cijenjeno povrće , pogotovo stoga što što ih i u ukiseljenom povrću također sadrži u velikim količinama.


Opis proizvoda

ProizvođačMadig Mrežnica d.o.o., Salopek selo 2, 47300 Ogulin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u tamnom prostoru od +4°C do +10°C.
Neto količina500 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)75/18
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)3,7
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)1,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.