Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Brzo&Fino kiselo vrhnje 12% m.m. 400 g

Dukat Brzo&Fino Kiselo Vrhnje 12% M.m. 400 G

1,65 €/kom

Cijena za j.m.: 4,13 €/kg

Kiselo vrhnje s 12% mliječne masti. Brzo&Fino linija je mliječnih proizvoda namijenjenih kuhanju, koja i jednostavna jela pretvaraju u zalogaje slasnih okusa i mirisa.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNakon  otvaranja čuvati u hladnjaku i poželjno konzumirati u što kraćem roku.
BrandBrzo&Fino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)563/136
Masti (g)12
od kojih zasićene masne kiseline (g)9
Ugljikohidrati (g)3,6
od kojih šećeri (g)3,6
Bjelančevine (g)3,1
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.