Kitekat hrana za mačke govedina s povrćem 1,8 kg

Kitekat Hrana Za Mačke Govedina S Povrćem 1,8 Kg

9,59 €/kom

Cijena za j.m.: 5,33 €/kg
Kitekat formula za prirodnu vitalnost pažljivo je odabrana kombinacija sastojaka koji podržavaju prirodnu vitalnost vaše mačke. Za zdrave zube i desne, za zdravu kožu i krzno, za aktivne mišiće.

Opis proizvoda

ProizvođačMARS Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft., 6648 Csongrád-Bokros, I. Kerület, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuKod uvođenja Kitekat hrane u prehranu vaše mačke, učinite to postupno, kroz period od 5 dana. Kitekat suha hrana može se davati sama ili se može miješati s Kitekat hranom iz vrećice, kao što je prikazano u nastavku: Za prosječnu mačku težine otprilike 4 kg 65 g dnevno ili 2 Kitekat vrećice + 20 g dnevno ili 1 Kitekat vrećica + 20 g dnevno

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.