Tommy - Dućan na dlanu!

Pik kobasica Debrecinka 440 g

Pik Kobasica Debrecinka 440 G

4,19 €/kom

Cijena za j.m.: 9,52 €/kg

Debrecinka je ukusna kobasica koja će zadovoljiti svakog ljubitelja pikantnijeg okusa. Idealna je za pečenje na grill tavi.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuJestivi ovitak podrijetlom od goveđeg kolagena. Kobasica je namijenjena za kuhanje ili pečenje. Kuhanje: kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 5 minuta. Pečenje: na roštilju ili tavi kratko peći, oko 3-4 minute. Kobasicu je dobro malo zarezati po površini, kako bi bila sočnija nakon pečenja.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.191/287
Masti (g)24
od kojih zasićene masne kiseline (g)10
Ugljikohidrati (g)3,8
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)14
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.