Gavrilović Cvit Dalmata kobasica 80 g

Gavrilović Cvit Dalmata Kobasica 80 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 28,63 €/kg
Premium salame linije Croatica s biranim začinima, tradicionalno dimljena na bukovom drvu, pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora, od kvalitetnih komada svinjskog mesa
Cvit Dalmata je salama šireg promjera, a priprema se od fino usitnjenog svinjskog mesa i kvalitetnih začina od kojih dominira ljuta paprika. Za kvalitetni doživljaj punoće okusa, Cvit Dalmata dobro je narezivati na tanke listiće koji će i servirani biti vizualno primamljivi – u obliku cvijeta.

Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Podrijetlo svinjskog mesa: EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
BrandGavrilović

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.900/459
Masti (g)41
od kojih zasićene masne kiseline (g)16
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)19,5
Sol (g)3,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.