Gavrilović Čajna kobasica 300 g

Gavrilović Čajna Kobasica 300 G

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,97 €/kg

S biranim začinima, tradicionalno dimljena na bukovom drvu
od kvalitetnih komada svinjskog i goveđeg mesa, pripremljena po izvornoj recepturi starih Gavrilovićevih majstora. Čajna kobasica dobila je ime sredinom 19. stoljeća u malom baltičkom gradu Rügenwalde. Ime „čajna kobasica” izvedeno je izravno iz navike serviranja sendviča pripremljenih od te kobasice u isto vrijeme kada se servirao i čaj.


Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4°C do +8°C.
BrandGavrilović

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.090/505
Masti (g)45
od kojih zasićene masne kiseline (g)20
Ugljikohidrati (g)2
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)23
Sol (g)3,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.