Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka grill kobasica 320 g

Podravka Grill Kobasica 320 G

4,25 €/kom

Cijena za j.m.: 13,28 €/kg

Glasnice ljeta i vlasnice dobrog okusa, grill kobasice se ističu istaknutim okusom chilli papričica. Savršena kombinacija pomno biranog svinjskog i goveđeg mesa u velikom postotku od čak 80% čini ove kobasice izvrsnim izvorom proteina, a cjelovit popis njihovih dobrih strana bio bi uistinu dug poput kobasice. Savršen su izbor za pripremu na roštilju ili tavi, a uz dodatak sezonskog povrća i umake po želji, s punim ustima uživajte u blagodatima lijepog vremena! Prirodni izvor proteina. Za 2-3 obroka. Proizvod visoke kvalitete.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +1 °C do +4 °C.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.371/332
Masti (g)30
od kojih zasićene masne kiseline (g)12
Ugljikohidrati (g)0,2
od kojih šećeri (g)0,2
Bjelančevine (g)15
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.