Podravka Kraljevska kocka 12x10 g

Podravka Kraljevska Kocka 12x10 G

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 17,42 €/kg
Stvorene od biranih sastojaka, kombinacije kokošjeg i goveđeg mesnog okusa i iznimno jednostavne za pripremu.
Izvrsna su pomoć pri kuhanju bogatih juha, jela od riže i raznih tjestenina te kao dodatak povrću ili mesu koji će oplemeniti njihove osnovne arome.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuU 500 ml kipuće vode stavite 1 kocku i kuhajte na laganoj vatri 3 minute.Kraljevska kocka idealna je za poboljšanje okusa različitim jelima(npr.jelima od riže,tjestenine,povrća,mesa i dr.)

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.355/325
Masti (g)21
od kojih zasićene masne kiseline (g)14
Ugljikohidrati (g)21
od kojih šećeri (g)10
Bjelančevine (g)13
Sol (g)45

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.