Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka kocka za juhu kokošja 120 g

Podravka Kocka Za Juhu Kokošja 120 G

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 17,42 €/kg

Pouzdan i omiljen okus prati vaše kulinarske pustolovine već godinama, sudjelujući u velikom broju jela - od juha do variva.
Bogatstvo i kvaliteta sastojaka te punoća okusa kokošjeg mesa čine ovu kombinaciju domaćeg okusa i mirisa pravim zgoditkom!


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhome mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuU 500 ml kipuće vode stavite 1 kocku i kuhajte na laganoj vatri 3 minute.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)27/7
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)<0,5
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)<0,5
Sol (g)0,86

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.