PrimaVita kokosovo ulje bez mirisa 1 L

PrimaVita Kokosovo Ulje Bez Mirisa 1 L

6,49 €/kom

Cijena za j.m.: 6,49 €/l
Pogodno za kuhanje i pečenje jer je termostabilno i otporno na oksidaciju prilikom zagrijavanja. Također, koristi se i pri izradi prirodnih sapuna, krema i ostale prirodne kozmetike, za masažu te za njegu kože i kose.

Opis proizvoda

ProizvođačAdvent d.o.o., Jelenčići 61D, 52000 Pazin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaMalezija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu. Na nižim temperaturama je u krutom stanju a iznad 24 °C se topi i postaje tekuće.
BrandPrimaVita

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)3.670/875
Masti (g)100
od kojih zasićene masne kiseline (g)86
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.