Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Koncentrat rajčice 120 g

Podravka Koncentrat Rajčice 120 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 13,25 €/kg
Dvostruki koncentrat rajčice sadrži visok udio suhe tvari (28 – 30 %), što čini njegov okus tako jedinstveno bogatim! Primjena je jednostavna i brza u svim mogućim kombinacijama: za umake, preljeve, nadjeve, variva i kao dodatak jelima od mesa ili povrća.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla rajčice: EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 60 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPreporučujemo ga za pripremu umaka, juha, gulaša, variva i sličnih jela.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)351/84
Masti (g)0,16
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,05
Ugljikohidrati (g)16
od kojih šećeri (g)16
Bjelančevine (g)4,6
Sol (g)0,48

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.