Tommy - Dućan na dlanu!

Clarum kore za savijaču 500 g

Clarum Kore Za Savijaču 500 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,98 €/kg
Listovi za pite i savijače.

Opis proizvoda

ProizvođačClarum d.o.o., Zona malog gospodarstva, 35400 Nova Gradiška, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuRaširite listove tijesta te svaki premažite mješavinom ulja i mlijeka i po želji dodajte slatki ili slani nadjev. Formirajte savijaču te je stavite na namašćeni lim. Savijaču premažite istom mješavinom ulja i mlijeka i pecite oko 30 minuta na 200 °C.
BrandClarum

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.260/302
Masti (g)1,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)64
od kojih šećeri (g)0,7
Bjelančevine (g)8
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.