Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi Bosiljak Usitnjeni 9 g

Kotanyi Bosiljak Usitnjeni 9 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 110,00 €/kg

Usitnjeni, sušeni začin. Nezamjenjiv začin u mediteranskoj kuhinji. Najbolji za primjenu u umacima od rajčice, bolognese umaku, pizzi, dresinzima za salate.


Opis proizvoda

ProizvođačKotanyi GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandKotanyi
Neto količina9 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.