Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi dalmatinsko začinsko bilje 17 g

Kotanyi Dalmatinsko Začinsko Bilje 17 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 58,24 €/kg
Posebno fina i aromatična mješavina začinskog bilja koja donosi mirise dalmatinskih otoka u vašu kuhinju. Intenzivnog mirisa, ova posebna mješavina daje svim jelima mediteranske kuhinje jedinstvenu aromu. Primjena: Odlična za pripremu mesnih i ribljih specijaliteta, uz tjestenine, plodove mora, povrće i salate te umake od rajčice, pizzu i bruschette.

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu
Upute za upotrebu/pripremuOdlična za pripremu mesnih i ribljih specijaliteta uz tjestenine, plodove mora, povrće i salate te umake od rajčice, pizzu i bruschette

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.