Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi kopar 11 g

Kotanyi Kopar 11 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 90,00 €/kg

Kopar je zbog vlastitog intenzivnog mirisa, te slatkasto-začinjenog okusa poznat i popularan u svim kuhinjama svijeta. KOTÁNYI kopar je posebno čuvan i sušen, a njegova potpuna aroma postiže se čim dođe u kontakt s tekućinom (uljem ili vodom). Primjena: Obogaćuje okus plodovima mora, ribi, juhama, umacima, salatama te majonezi.


Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu.
BrandKotanyi

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.