Kotanyi majčina dušica 14 g

Kotanyi Majčina Dušica 14 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 70,71 €/kg
Aromatični pozdrav s Mediterana! Kotányi sušena majčina dušica odlikuje se prekrasno aromatičnim okusom koji se oslobađa kad se dodaje rano tijekom kuhanja.

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija. Zemlja podrijetla sirovine: Poljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuSušenu majčinu dušicu kuhajte od početka s jelom, jer tek duljim kuhanjem aroma dolazi do punog izražaja. Odlično ide uz meso, ribu, divljač, perad, mahunarke i gljive.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.