Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi mažuran mrvljeni 6 g

Kotanyi Mažuran Mrvljeni 6 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 165,00 €/kg
Mažuran jelima daje intenzivan i aromatičan okus, lagano gorkast. KOTÁNYI mažuran je pažljivo sušen kako bi ostao bogat eteričnim uljima zbog kojih se kod pripreme jela ponaša kao i svježi. Primjena: Obogaćuje okus jelima od rajčice, gulašima, juhama, buzarama, brudetima te salatama i kuhanom bijelom mesu.

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija. Zemlja podrijetla sirovine: Egipat.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuObogaćuje okus jelima od rajčice, gulašima, juhama, buzarama, brudetima te salatama i kuhanom bijelom mesu.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.