Kotanyi mješavina začina za wok 38 g

Kotanyi Mješavina Začina Za Wok 38 G

1,55 €/kom

Cijena za j.m.: 40,79 €/kg
Tajne dobrog woka: Kotányi mješavina začina Secrets of China – Asia Wok savršeno je uravnotežena i daje autentičan okus Azije.

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
BrandKotanyi

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)905/215
Masti (g)2,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)39
od kojih šećeri (g)27
Bjelančevine (g)5,6
Sol (g)38

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.