Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi mljeveni klinčić 20 g

Kotanyi Mljeveni Klinčić 20 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 107,50 €/kg
Klinčić ima ljutkasto-aromatičan i lagano gorko-slatki miris i okus. Odlično se slaže s cimetom i muškatnim oraščićem. Zbog visokog sadžaja eteričnih ulja KOTÁNYI klinčić i u malim količinama daje snažan okus i miris jelima i pićima u kojima se koristi. Primjena: Poboljšava okus umacima i marinadama, jelima od mesa i divljači, kompotima, kuhanom vinu i punču.

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija. Zemlja podrijetla sirovine: Madagaskar
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu
BrandKotanyi

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.