Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi mljeveni muškatni oraščić 18 g

Kotanyi Mljeveni Muškatni Oraščić 18 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 119,44 €/kg

Muškatni oraščić ima aromatičnu, gorko-slatku i lagano ljutu notu okusa. Posebno fino mljeven, KOTÁNYI Muškatni oraščić idealan je za veliki izbor jela u kojima je njegova aroma neophodna. Primjena: Poboljšava okus svijetlim umacima, foundeu od sira, špinatu, slatkom zelju, pire krumpiru, medenjacima i kuhanom vinu.


Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPoboljšavamo okus svijetim umacima, foundeu od sira, špinatum slatkom zelju, pire krumpiru, medenjacima i kuhanom vinu.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.