Kotanyi Papar Crni Mljeveni 17 g

Kotanyi Papar Crni Mljeveni 17 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 93,53 €/kg

Mljeveni, sučeni začin. Odlično ide u gotovo sva jela, a njegovu intenzivnu ljutinu prepoznaju svi. Obogaćuje jelo svojom pikantnom notom.


Opis proizvoda

ProizvođačKotanyi GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandKotanyi
Neto količina17 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.