Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi papar u zrnu 17 g

Kotanyi Papar U Zrnu 17 G

1,59 €/kom

11,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 93,53 €/kg(705,29 kn/kg)

Papar crni obogaćuje jela dajući im pikantnu ljutinu posebno ako se dugo kuha u jelu. Najintenzivniji okus papra daje sigurno svježe samljeveni papar. Primjena: Paprom poboljšavamo okus juhama, umacima, salatama, svim vrstama jela od mesa i ribe.


Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPaprom poboljšavamo okus juhama, umacima, salatama, svim vrstama jela od mesa i ribe.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn