Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi Tomato mješavina začina 20 g

Kotanyi Tomato Mješavina Začina 20 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 49,50 €/kg
Tomato iz serije Kotányi Gourmet savršena je mješavina začina za širok raspon jela. Može se upotrebljavati u sušenom obliku ili umiješan u pastu.

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuIdealan za pripremu talijanskih jela kao što su brusketi, umaci za tjestenine kao i za pripremu mesa, sireva i raznih salata

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.080/257
Masti (g)2,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,5
Ugljikohidrati (g)38
od kojih šećeri (g)32
Bjelančevine (g)13
Sol (g)14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.