Tommy - Dućan na dlanu!

Kotanyi zeleni papar u zrnu 12 g

Kotanyi Zeleni Papar U Zrnu 12 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 132,50 €/kg
KOTÁNYI zeleni papar je aromatičan i idealan začin za mnoga jela dajući im blagu ljutinu. Razlog tome je što bobice zelenog papar nisu do kraja sazrele. Zeleni papar već i samim dekoriranjem daje jelima jednu vizualnu rafiniranost. Primjena: Obogaćuje okus ribi, povrću, juhama, umacima, salatama te delikatesama s voćem (jagodama i ananasu).

Opis proizvoda

ProizvođačKotányi GmbH, A-2120 Wolkersdorf/PF 66, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuObogaćuje okus ribi, povrću, juhama, umacima, salatama te delikatesama s voćem (jagodama i ananasu).

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.