Tommy - Dućan na dlanu!

Pik Kranjska kobasica 300 g

Pik Kranjska Kobasica 300 G

4,19 €/kom

Cijena za j.m.: 13,97 €/kg

Pik Kranjsku kobasicu odlikuje kvaliteta te je zbog svog blagog okusa idealna za pripremu raznih variva.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do + 4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuKobasica je namijenjena za kuhanje ili pečenje. Kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10 minuta. Pečenje: na roštilju ili tavi, kratko peći oko 8-10 minuta.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.160/280
Masti (g)24
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,5
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)0,9
Bjelančevine (g)15
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.