Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Kranjska kobasica 300 g

Podravka Kranjska Kobasica 300 G

3,89 €/kom

Cijena za j.m.: 12,97 €/kg

Kao samostalno jelo u društvu senfa ili ajvara, kao dodatak varivima ili na bogatoj pikantnoj pizzi, Kranjske su kobasice rado viđen gost svakog obroka, piknika ili roštilja!


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od 1 °C do 4 °C.
Upute za upotrebu/pripremuKuhanje: kobasice izvaditi iz vrećice i kuhati u vrućoj vodi, na laganoj vatri 10-12 min. Pečenjem: kobasice izvaditi iz vrećice i peći na roštilju ili tavi 8-10 min. Kobasice se prije pečenja mogu malo zarezati po površini.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.106/266
Masti (g)21
od kojih zasićene masne kiseline (g)7,7
Ugljikohidrati (g)1,7
od kojih šećeri (g)0,6
Bjelančevine (g)17
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.