Tommy - Dućan na dlanu!

Kraš Ki Ki gumeni bomboni Gumioza zmije XXL 100 g

Kraš Ki Ki Gumeni Bomboni Gumioza Zmije XXL 100 G

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,90 €/kg

Svaka rastezljiva Ki-Ki zmija skriva dva fantaslastična okusa pa ne moraš razbijati glavu gdje joj je glava, a gdje rep. Sretno grickanje i mljackanje!


Opis proizvoda

ProizvođačKraš prehrambena industrija d.d., Ravnice 48, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom.
BrandKi Ki

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.349/322
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)74
od kojih šećeri (g)46
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)0,06

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.