Kraš PreKrašni Kolačići Kokos 200 g
%

Kraš PreKrašni Kolačići Kokos 200 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,95 €/kg

Akcija traje do 24.07.2024.

NC 30 dana: 2,59 €/kom

Svijetlo čajno pecivo s mliječnim punjenjem, preliveno čokoladom i posuto kokosom.


Opis proizvoda

ProizvođačPo licenci: Kraš d.d. Zagreb, Ravnice 48, Hrvatska proizvodi MIRA d.o.o., K. Aleksandra 3, 79101 Prijedor, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom. Najbolje upotrijebiti do otisnuto na ambalaži.
BrandPreKrašni

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.256/540
Masti (g)29
od kojih zasićene masne kiseline (g)14
Ugljikohidrati (g)65
od kojih šećeri (g)36
Bjelančevine (g)3,6
Sol (g)0,22

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.