Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka krastavci delikates 330 g ocijeđena masa = 175 g

Podravka Krastavci Delikates 330 G Ocijeđena Masa = 175 G

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 6,64 €/kg

Samo birane sorte krastavaca koriste se za delikates pakiranje ove hrskave povrtnice koja je zbog svog osvježavajućeg okusa dobrodošao prilog raznim mesnim jelima, te nezaobilazan sastojak različitih vrsta salata. Konzumiranje krastavaca blagotvorno djeluje i na vaše tijelo jer su bogati raznim vitaminima, mineralima i antioksidansima. Bez konzervansa.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku do 10 dana.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)60/14
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)1,7
od kojih šećeri (g)1,6
Bjelančevine (g)1
Sol (g)0,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.