Knorr Juha od gljiva s vrganjima 50 g

Knorr Juha Od Gljiva S Vrganjima 50 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 39,80 €/kg
Dobar okus dolazi iz prirode. Volimo vam pružiti ukusnu hranu prirodnog okusa. Zato se naši proizvodi rade od povrća, začina i začinskog bilja koji su: uzgojeni i dozreli na suncu, ubrani u sezoni kad im je kvaliteta najveća, sušeni da bi zadržali svoj prirodni okus.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice uspite u 750 ml hladne vode. Promiješajte pjenjačom i pustite da zavri. Kuhajte još 5 minuta u polupokrivenoj posudi na umjerenoj vatri uz povremeno miješanje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)101/24
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)4
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0,88

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.