Krema za crnu obuću 55 ml

Krema Za Crnu Obuću 55 Ml

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 43,45 €/l
Njeguje kožu. Bogata formula održava kožu savitljivom i mekom i daje joj svilenkast sjaj. Također osvježava boje i štiti kožu od vremenskih utjecaja. Bez otapala.

Opis proizvoda

ProizvođačErdal GmbH. Neaulmerstr. 13, 5400 Hallein, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
BrandErdal
Neto količina55 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.