Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Tiramisu krema 100 g

Podravka Tiramisu Krema 100 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 22,90 €/kg
Okus tiramisua je nezaboravan i neusporediv. Priprema ovog talijanskog specijaliteta olakšana je ovim proizvodom koji osim obranog mlijeka u prahu kao komponentu bjelančevina sadrži jestivu želatinu te mliječne bjelančevine.
Osim za popularni tiramisu, krema se može koristiti i za druge slastice po želji: palačinke, rolade, torte.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandPodravka

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.