Kruh s 3 vrste žitarica 500 g

Kruh S 3 Vrste Žitarica 500 G

2,55 €/kom

Cijena za j.m.: 5,10 €/kg
Kruh, ako sadrži prave namirnice, može biti poput prave vitaminske bombe! Upravo je takav Mestemacher raženi kruh s tri vrste žitarica. Odličan je izbor za sve koji žele voditi zdravi život pa iz tog razloga izbjegavaju jednostavne ugljikohidrate kao što je bijelo brašno.

Opis proizvoda

ProizvođačMestemacher GmbH Postfach 24 51, D-33251 Gutersloh, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja, čuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandMestemacher

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)831/197
Masti (g)2,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)32,5
od kojih šećeri (g)2,2
Bjelančevine (g)6
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.